Briga za sebe - temelj razvoja zdravih odnosa

Radionica 04.06.2018. | ponedjeljak Knjižnica Dugave Početak događanja: 18.30 sati
Život je stalni proces, koji nosi promjene iz različitih situacija, okoline, i iz nas samih. Kako bi svatko od nas uspješnije djelovao u svakodnevnim životnim situacijama i promjenama koje one donose, potrebno je pronaći dovoljno dobre načine za usklađivanje unutarnjih i vanjskih zahtjeva i zadržati vlastitu cjelovitost. Ako ste pomislili na djelotvoran i kreativan način koji vam u tome može pomoći, pozivamo Vas da prisustvujete besplatnoj interaktivnoj radionici i upoznate se s našim programom: Briga za sebe - temelj razvoja zdravih odnosa.
Briga o sebi znači odgovornost za svoje fizičko i psihičko zdravlje. To znači poznavati, prihvaćati i izražavati sebe, svjesno donositi odluke i prihvaćati njihove posljedice.
Odlučite li se za izbor da se sami pobrinete za sebe i preuzmete odgovornost za svoj život, kroz interaktivnu radionicu i putem psihodramskih kreativnih tehnika prezentirati ćemo Vam nekoliko ideja za razmišljanje i promjenu!

Voditeljica:
Koraljka Rudančić, rođena je u Zagrebu, 1978. godine, psihodramska psihoterapeutkinja, terapeutkinja Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Završila je petogodišnju trajnu stručnu edukaciju za psihodramsku psihoterapeutkinju. Djeluje i radi od 2007. godine u Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje vodi, u kontinuitetu, iskustvene - terapijske psihodramske grupe i individualnu psihoterapiju i savjetovanje za odrasle. Provodi individualnu i grupnu terapiju za djecu, adolescente i savjetovanje za roditelje i članove obitelji. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.
Upitajte i informirajte se na sljedeće kontakte: