Teatar Puna kuća: Baci kocku!

Pričaonica 20.04.2020. - 12.05.2020. Knjižnica Voltino Svetlana Patafta
Teatar Puna kuća, kazalište za djecu i mlade, u okviru svog programa PUNA KUĆA PRIČA pokrenuo je zanimljivu interaktivnu obiteljsku igru BACI KOCKU! u kojoj publika, djeca i odrasli, kreiraju priče, a glumci ih izvode. Svaki dan u periodu od 15.3. do 6. 4.2020. izlazile su nove kombinacije sličica pojmova dobijenih iz bacanja kockica koje služe za kreiranje priča.
Na njihovoj web stranici na linku https://punakuca.hr/puna-kuca-prica/ možete pronaći sve kombinacije sličica koje su izašle, kao i pogledati glumačke izvedbe do sada obrađenih priča.
Priče izvode profesionalni glumci po pozivu Teatra Puna kuća.
Nakon prvog ciklusa od 20 priča koje su izvodili glumci iz Hrvatske, u drugom ciklusu priče će izvoditi glumci iz cijelog svijeta.

Uz Noć knjige, Svetlana Patafta, glumica i umjetnička voditeljica Pune kuće, pripremila je za korisnike knjižnice kombinaciju kockica koja je izašla u jednom od bacanja a nalazi se u ovoj objavi. Vaš je zadatak napisati priču koristeći što više pojmova koje vidite na fotografiji. Ako vam neka od sličica ne bude bila jasna, uključite svoju maštu i zamislite što bi ona mogla predstavljati. Ponavljamo, ne morate iskoristiti sve ponuđene sličice, ali ako što više sličica pojmova uključite u svoju priču, bit će zabavnije. Uz priču (molimo vas ne bude fotografija rukopisa nego natipkani tekst radi bolje čitljivosti i lakše objave) možete poslati i fotografiju crteža koji se odnosi na priču. Potpišite se imenom /imenima ako je više osoba smišljalo priču i napišite koliko imate godina. Sve napisane priče bit će objavljene u Zborniku priča Baci kocku! a objavit ćemo ih i na stranici Knjižnice Voltino.
U ovoj igri mogu sudjelovati svi koji vole priče bez obzira na dob.
Vaše priče šaljite nam na e-mail: punakuca@punakuca.hr

Aktivnosti Teatra Puna kuća možete pratiti na njegovim stranicama:
www.punakuca.hr
https://www.facebook.com/teatarpunakuca/