Koncert i predstavljanje zbirke pjesama Zvonimira Varge

Koncert 04.11.2020. | srijeda Knjižnica Dubrava Početak događanja: 18 sati Multimedijalna dvorana
Nakon tristotinjak koncerata, od kojih su recentniji održani u sklopu kaznionica i domova umirovljenika, književnik, kantautor i pjevač Zvonimir Varga kreće sa serijom koncerata koje će održati u Knjižnicama grada Zagreba, a tom će prilikom prezentirati i svoju knjigu poezije Poljubac budućnosti.
Kako ističe kritika, sva njegova simpatičnost leži u glazbenoj toplini te jednostavnosti, a ovo potonje nije moguće postići bez dodane vrijednosti, jako bitne za kantautorsko odijelo ovakva štofa. Vrlo jake pjesme odišu mu iskrenošću i romantičnim senzibilitetom unutarnjeg, duhovnog svijeta bez ikakvih pretencioznosti. Čini se kao da ga ne zanimaju distance i pozerstvo koji znaju i osrednjost zapakirati u art i već je time zavrijedio posebnu pozornost. (www.spona.com.hr)  
Na glazbenoj sceni Varga je deset godina, tijekom kojih je objavio osam albuma, jednu kompilaciju, sedamnaest singlova i spotova. Sklada i za kazalište, a osim zbirke poezije, autor je i jedne slikovnice.
Nastupio je na brojnim domaćim i inozemnim fe-stivalima, a njegova kompilacija Zvukovi uvrštena je među najbolje albume 2019. godine.

 
Zbog epidemioloških mjera događanjima može nazočiti do 15 posjetitelja i potrebno se unaprijed predbilježiti kod našeg dežurnog informatora za dolazak.