Bogatstvo kreativnog stvaralaštva u „Šumskoj jagodi“

Izložba 01.07.2017. - 31.07.2017. Knjižnica Špansko-sjever
Dječji vrtić „Šumska jagoda“ je unazad desetak godina prepoznatljiv po izrazitoj angažiranosti u suradnji s lokalnom zajednicom, gdje na različite načine prezentira dostignuća u radu s djecom i uključuje se u aktualne projekte u svom okruženju.
 
Jedan od načina prezentiranja odgojno-obrazovnog rada je i organiziranje izložbi u kulturnim i odgojno-obrazovnim ustanovama.
 
Ova izložba je prikaz ....kako u vrtiću djeca u suradnji s odgojiteljima koriste i kombiniraju različite likovne tehnike, razvijaju svoju kreativnost, iskustveno uče, surađuju, igraju se...
 
Likovni radovi rezultat su dječjih aktivnosti s odgojiteljima, u okviru redovitog odgojno – obrazovnog rada, u različitim tehnikama, koje se međusobno i kombiniraju na različite načine (vodene boje – flomaster, vodene boje – tuš, vodene boje – pastela; slikanje na folijama – vitraj, slikanje ledom, tehnika grataž, tempera i drugo).
 
Izložba je prikaz dijela likovnog istraživanja i izražavanja djece svih objekata vrtića: Sveti Duh 75, Sveti Duh 58, Mikulići 133, Bijenik 164 i Dunjevac 15.
 
Izložbu organiziraju i postavljaju odgojitelji : Gordana Pap,  Gordana Kobali, Sonja Stanić, Tajana Sluga i Matea Čondić