Četiri perspektive energijske komunikacije. Energijska komunikacija teorijski i iskustveno

|
Što je energijska komunikacija? Zašto jezik i stvaralačku djelatnost dovodimo u vezu s energijom? Možemo li u humanističkim i društvenim znanostima, umjetnosti i kulturi u najširem smislu integralno primijeniti suvremene spoznaje iz kvantne fizike? Kako možemo teorijski govoriti o onome što prepoznajemo iskustveno, polazeći od Integralne teorije svijesti Kena Wilbera? Kako osvijestiti energijske dimenzije svijesti u osobnom duhovnom razvoju? - samo su neka neka od pitanja o kojima će na predavanju biti govora. Također, ova kognitivno-energijska jezična rasprava bit će prigoda da se iz četiriju perspektiva razmijene znanja i osobna iskustva te prikažu mogućnosti energijskog komuniciranja.

Teorijskim i pragmatičnim pitanjima o mogućnostima energijskog komuniciranja nastavlja se ciklus predavanja "Novosti iz znanosti" koju organiziraju Udruga Pipi Duga Čarapa i SiT Libenter. 
 
Sudjeluju:
Tena Čačić, diplomirala na Učiteljskoj akademiji u Zagrebu, doktorirala na temu Stranice društvenih mreža i kultura net- generacije. Predstavnica je udruge SiT Libenter.
Sanja Veršić, diplomirala talijanski i ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, doktorirala na temu Koncepcija prostora Pavla Florenskoga u kontekstu ruskoga kozmizma. Predstavnica je Udruge Pipi Duga Čarapa.