Dragana Mladenović: Algoritam za uspjeh

Predstavljanje knjige 30.05.2019. | četvrtak Knjižnica Ivane Brlić Mažuranić Početak događanja: 18:30 Dragana Mladenović
Dragana Mladenović
Dragana Mladenović predstavit će svoju knjigu Algoritam za uspjeh u četvrtak 30. svibnja u 18:30 sati.

Autorica korak po korak vodi čitatelje kroz osnovne NLP tehnike i omogućuje im da lako i brzo shvate i nauče više od 30 NLP tehnika i vještina.

NLP (neurolingvističko programiranje) je način kako koristiti jezik uma (neurolingvističko), kako mijenjati svoje programe - obrasce ponašanja koji nam nisu korisni (programiranje) tako da dobijete i više od onoga što ste poželjeli (vaših ciljeva). Jednostavno rečeno, NLP vas uči kako koristiti jezik uma da se reprogramirate za uspjeh.

NLP je niz alata, tehnika, pretpostavki i stavova koji nudi sljedeće prednosti: 
- poboljšava komunikaciju vama i drugima
- omogućava promjene ponašanja, razmišljanja i uvjerenja
- replicira izvrsnost.

Dragana Mladenović je 1989. završila Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet i stekla zvanje socijalnog pedagoga. 13 godina radila je kao grupni odgojitelj u dječjem domu. Praktičarski NLP trening završila je 1999., a majstorski 2000. godine u okviru Hexagon Training Company.

Za trenera NLP-a i HNLP-a certificirana je u Neuroenergetics - Internacionalnom institutu za humanističku neurolingvističku psihologiju. Istom je prigodom stekla i certifikat za coacha. Ujedno je certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company). Bila je i trener-asistent na Neuroenergetics - Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru u SAD-u.