Dvije žene i poezija

Predstavljanje knjige 25.05.2018. | petak Knjižnica Savski gaj Početak događanja: 18:00 sati Odjel za odrasle Darija Stanković i Pietra Fon Tillen
Predstavljamo dvije zbirke pjesama - Žena sa umom boje izlazećeg sunca Darije StankovićKazalište mrtve žene u živoj pjesmi Pietre Fon Tillen.
Gosti: Darija Stanković i Pietra Fon Tillen, autorice, Jasminka Bedeković, u ime izdavača CNP&P Izdavačka delatnost, Enes Kišević i Stjepo Martinović.
Moderatorica: Dunja Vranešević

Darija Stanković rođena je 20.04.1990. u Kruševcu. Diplomirana je novinarka. Živi i radi u Beogradu. Žena sa umom boje izlazećeg sunca joj je prva zbirka poezije. Nemojte me, molim vas, pitati o planovima i budućnosti. Kakvi su to samo okovi! Dozvolite mi život, duboko disanje i britki um. Neke predodređeosti i ja ćemo se već srest na istim talasnim dužinama. Danas tako verujem u njih. Budimo dostojni svojih uloga.

Pietra Fon Tillen, pravim imenom Dijana Podrug, rođena je u Splitu 1971. gdje je završila gimnaziju i apsolvirala ekonomiju. Danas ima dva svijeta za koja i zbog kojih postoji. Jedan je sin Antonio. Drugi je stih ma kakav bio.