Imam vremena za tebe

Predavanje 27.04.2017. | četvrtak Knjižnica Knežija Početak događanja: 18:00

S pomicanjem ili bez pomicanja sata, vrijeme kao da brže prolazi. Žene su osobito opterećene, bile one zaposlene ili ne bile. Sve manje vremena imamo jedni za druge i sve smo više opterećeni kako s onim što nemamo tako i s onim što imamo.
Posložimo li ljestvicu vrijednosti, na prvom će se mjestu zacijelo naći naši ukućani, a tako i treba biti. No, da bismo se u miru i radosti te plodonosno družili, trebamo biti opušteni. Prostor u kojemu živimo utječe na čovjeka, htjeli mi to sebi priznati ili ne htjeli. On bi trebao biti plod naših htijenja, želja, truda i rada, ali je počesto i ono što ne želimo i protiv čega se svakodnevno borimo, pa smo pod stresom, pa smo nezadovoljni, pa smo ljuti, a onda ispaštaju naši najbliži.
Tako ne mora biti unatoč manjku vremena ili snage ili nadahnuća.
Potrebni su nam dobri savjeti. Uostalom, slavni talijanski pisac, filmski glumac i redatelj Luciano de Crescenzo reče: "Svi smo mi anđeli s jednim krilom. Da bismo mogli poletjeti, moramo se zagrliti."

Dobre savjete nudi nam Tamara Kajari, certificirana profesionalna organizatorica, autorica knjige "Kako organizirati prostor, stvari i vrijeme u samo tri koraka" i vlasnica tvrtke "SLAGALICA organiziranje".

Tamara Kajari završila je studij ekonomije, a nakon i desetogodišnjeg rada u srednjem menadžmentu na području planiranja prodaje odlazi iz poslovnog svijeta i posvećuje se obitelji. S vremenom je primijetila da jednako efikasno pomaže i članovima svoje obitelji i prijateljicama. Shvatila je da je njen hobi zapravo njen poziv i da bi bilo odlično kad bih ono što voli i obavlja s lakoćom pretvorila u posao za dobrobit drugih. Tako je nastala SLAGALICA.
Kako bi usavršila svoje poslovne vještine, završila je stručnu edukaciju za profesionalne organizatore kod gospođe Cyndi Seidler, renomirane američke profesionalne organizatorice, autorice knjiga i filmova te voditeljice Akademije za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD.
Danas kao certificirani profesionalni organizator poučava i ohrabruje žene na njihovom putu razvoja organizacijskih vještina, usmjeravajući ih prema onome što same žele i vole, ali nisu sigurne kako provesti u praksi.

Više na www.slagalicaorganiziranje.hr