Izazovi roditeljstva

Radionica 23.02.2018. | petak Knjižnica Silvija Strahimira Kranjčevića Početak događanja: 18:00 Lina Đulvat
Dok nismo postali roditelji, ono nam se činilo predivno i jednostavno. Nismo primjećivali brigu, odgovornost, nedostatak vremena i osjećaj krivnje. Ponekad smo možda vidjeli da poneki roditelj izgubi strpljenje, no nismo se zamarali razlozima. Danas, uronjeni u izazove roditeljstva, perspektiva nam se znatno promijenila. Pored neopisive sreće i zadovoljstva koje nam djeca mogu pružiti, upoznali smo i manje sretne strane.  Upoznali smo neprospavane noći, brigu za zdravlje, brigu u bolesti, brigu o tome posvećujemo li djetetu dovoljno vremena, razvija li se ono u sretno dijete,  jede li pravilno,  reagiramo li dobro u odgojno zahtjevnim situacijama... i niz drugih pitanja koje nas povezuju sa sudbinama većine roditelja ovoga svijeta.

Radionica  će govoriti o izazovima s kojima se susrećemo u roditeljstvu te pružiti neke odgovore na roditeljske brige i pitanja.

Lina Đulvat, psihoterapeutkinja, voditeljica je brojnih radionica o roditeljstvu, autor  i dugogodišnji voditelj Telefončića, UNICEF-ovog savjetovališta za roditelje djece predškolske dobi.

Psihološki centar Razvoj: http://www.psiholoskicentar-razvoj.hr/