Izložba torbi

Izložba 09.06.2020. - 16.07.2020. Knjižnica Sloboština Biserka Hunjadi-Hrenar i Jasna Stojić
Biserka Hunjadi-Hrenar je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, smjer keramika. Nakon umirovljenja postaje članica Kreativne radionice Matice umirovljenika Novi Zagreb-Sloboština i Kreativnih radionica u sklopu Doma za starije osobe Sveta Ana Zagreb. 
Bavi se izradom nakita od konca, vune i špage te recikliranih materijala poput tkanine i plastike, koristeći u svom radu tehnike pletenja i šivanja.
Ukrašava razne uporabne predmete kao svijeće, drvene i kartonske kutije, uskršnja jaja i staklene predmete decoupage tehnikom, izrađuje cvijeće od krep papira tehnikom presavijanja kao i čestitike quilling tehnikom.

Jasna Stojić se nakon odlaska u mirovinu bavi brojnim kreativnim projektima. Izuzetno je spretna u recikliranje svih vrsta materijala udahnjujući im na taj način novi život. Aktivna je članica Keramičke radionice Pčelica pri Domu za starije osobe Sveta Ana Zagreb. 

Autorice izložbe su zbog dugogodišnjeg volonterskog rada u Kreativnim radionicama Doma za starije osobe Sveta Ana Zagreb dobile status volontera. 

Ovom prigodom nam se predstavljaju velikim izborom unikatnih platnenih torbi izrađenih od recikliranih materijala. Vesele, šarene i pogodne za svakodnevnu upotrebu, samo čekaju da jednu od njih objesimo na rame u krenemo u ljetni "đir". 

Izložba je postavljena u sklopu Projekta 65 plus.