Kiš Kiš Kiš

Izložba 13.06.2018. - 11.07.2018. Knjižnica Dugave Teo Kiš, Ivanka Blažević Kiš i Milko Kiš
Teo Kiš (sin) rođen je 11.5.1998. Završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Upisao je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu (Odjel za grafiku). Imao je jednu samostalnu i više zajedničkih izložbi. Od 2010. basist je banda Milko i Ostatak. 
Izlaže ilustracije za majčinu zbirku poezije Moja žena piše dobre stihove

Ivanka Blažević Kiš (majka) ilustratorica je, pjesnikinja i knjižničarka. Ilustrirala je knjigu Jučerdanasputra, kaobajke Silvije Šesto (Semafora, 2015.). Napisala je dvije knjige za djecu - Brzi Teo i spora Naya (Semafora, 2014. ) i Mrak, Danči i Mark (Semafora, 2016.) - te izdala zbirku poezije za odrasle pod nazivom Moja žena piše dobre stihove koju je ilustrirao Teo Kiš. Imala je 10 samostalnih izložbi, slika, instalacija i nakita. 
Izlaže ilustracije za knjigu Jučerdanasputra, kaobajke te nakit. 

Milko Kiš (otac) glazbenik je, pjesnik, slikar i pedagog. Od 2015. imao je 10 samostalnih izložbi (Farberaj 1 - 10) u Zagrebu te bližoj i daljoj okolici. Koristi ulja i kombiniranu tehniku na platnu. Klavijaturist je banda Hladno pivo, a nastupa i s triom Milko i Ostatak te samostalno s vlastitim materijalom. Samostalno je izdao jedan CD. Često ide na Jakuševac.
Izlaže slike.