KLJUČ do znanja

Projekt 10.01.2021. - 30.06.2021. Knjižnica Dugave
Predlažemo dvije police s knjigama na društvenoj mreži Goodreads za mlađu i stariju djecu i potražite iste u hrvatskom prijevodu na policama Knjižnica grada Zagreba, s napomenom da se gotovo svi naslovi mogu posuditi i na izvornom jeziku za one naprednije ili tek početnike engleskom i njemačkom jeziku. Odabrane police propisujemo kao 28. virtualnu mjeru knjigoizolacije koja je dokazano najbolja izlolacija od onih koje se propisuju u doba pandemije. Ako još poželite napisati svoja razmišljanja, dojmove i kritike o pročitanim knjigama - napišite recenziju, pošaljite je na e-mail adresu: majda.bakic@gmail.com, objavit ćemo je u našoj Riznici recenzija.


10 NAJ DJEČJIH KNJIGA NJEMAČKIH AUTORA (kratke informacije o knjigama njemačkih autora s Goodreads police Best German Children Literature)

10 NAJ DJEČJIH KNJIGA PO IZBORU AMAZON UK UREDNIKA (kratke informacije predloženih knjiga s police UK 100 Children's Books to Read ina a Lifetime: Readr's Picks)


NAJ VIRTUALNA KNJIŽNICA ZA DJECU I MLADEŽ PO VAŠEM IZBORU:

Posložite i vi 10 NAJ knjiga na svoje virtualne police i pošaljite nam popis za novu "virtualnu knjižnicu" koju želimo stvoriti u obljetničkoj godini projekta KLJUČ do znanja, 2011 - 2021.