Konradova prodavaonica ptica

Izložba 03.06.2019. - 30.06.2019. Knjižnica Augusta Cesarca, Ravnice Odjel za djecu i mlade Marijan Lončar i Nena Lončar
Marijan Lončar nagrađivani je animator i autor crtanih filmova. Radio je kao glavni animator na mnogim filmovima od kojih su najznačajniji Mali leteći medvjedići, Čudnovate zgode šegrta Hlapića, Profesor Baltazar,  Kontakt,  špica za svjetski festival animiranog filma Animafest itd. Ostvario je i nekoliko autorskih animiranih filmova (Sretan cvrčak, Banana, Božićna bajka). Autor je ilustracija u knjigama Bio sam pas i opet sam, Usvojili smo baku i djeda, Sve o Evi, Konradova prodavaonica ptica, Kako je Flegmarin postao kapetan. Član  je HZSU-a, HDFD-a i ASIFA-e. Sa suprugom književnicom i troje djece živi u Krapini.

Nena Lončar spisateljica je za djecu i mlade. Rado šeće, čita i sanjari te skuplja ideje za svoje priče i romane. Autorica je djela Šest guba čarolija i jedan užas na kvadrat, Bio sam pas i opet sam, Usvojili smo baku i djeda, Sve o Evi: vodič za sanjare, Bajka o šeširu koji je imao čovjeka i Konradova prodavaonica ptica.