Lea Brezar | Reci čega se bojiš i ostvari se

Predstavljanje knjige 12.02.2019. | utorak Gradska knjižnica Ante Kovačića Zaprešić Početak događanja: 18:30
O KNJIZI
Kako se suočiti s vlastitim bojaznima i što postižemo priznavanjem straha samome sebi – pitanja su na koja Lea Brezar odgovara u svom novom priručniku za osobni razvoj Reci čega se bojiš i ostvari se. Kroz vježbe, zadatke, upitnike i naglaske, pregledno dizajniran priručnik u šest poglavlja vodi čitatelja na „putovanje do vlastite svrhe“, kako glasi podnaslov, od suočavanja sa strahom do preuzimanja odgovornosti, učenja i otpuštanja. Lea Brezar samouvjereno demonstrira moć riječi i samospoznaje na životno zadovoljstvo i vlastito ostvarenje. Njezini primjeri i upute jednostavnom lakoćom razbijaju mnoga česta pogrešna uvjerenja koja uzrokuju emocionalne zastoje i nepotrebno otežavaju život pojedincima i njihovoj okolini.
    
                                                                                                                                                   Sandra Pocrnić Mlakar




O AUTORICI
Lea Brezar je poduzetnica, spisateljica i pjesnikinja. Osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovane na načelima dharmičkog menadžmenta, o čemu je pisala u svojoj knjizi Izvan okvira. Stručnjakinja je za komunikacije i odnose s javnošću. Vlasnica je licence za Superbrands Hrvatsku te stručnog magazina Brend kultura.
Svoje životno i poslovno iskustvo pretočila je u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnicu, pjesme, priručnike i romane.
Do sada je objavila osam knjiga: Crveni planet (slikovnica), Oda godinama (zbirka pjesama), Izvan okvira (priručnik), DA, I?(priručnik), Superjunakinje (roman), Kradljivci sreće (roman), Pusti (zbirka pjesama), Reci čega se bojiš i ostvari se (priručnik).
Autorica je projekta #odapoeziji – poezija na tramvajskim stajalištima koja se održava već tri godine zaredom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.
Diljem Hrvatske održava predavanja i edukacije prilikom predstavljanja svojih knjiga na kojima nudi ideje temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi. 

Tekstovi su preuzeti s portala http://leabrezar.com/