Ljetni knjigolov 2020.

Ostalo 01.07.2020. - 31.08.2020. Dječja knjižnica Marina Držića
Pozivaju se knjigolovci da uzmu straničnike i upute u ruke te krenu u lov na knjige. Očekuje se uživanje u čitanju, odlično vrijeme, a za najbolji ulov slijede nagrade.

UPUTE
 
Knjigolovci se prijavljuju za sudjelovanje u čitateljskom izazovu telefonski na 6158 273, putem elektroničke pošte na djecja.knjiznica.marina.drzica@gmail.com ili osobno u knjižnici.
 
Po prijavi sudionicima se dodjeljuju virtualni listići. Sudionici s adresama elektroničke pošte mogu pratiti popunjavanje listića.
 
Listići se popunjavaju kad sudionici dokažu da su prošli zadane kategorije. O naslovu, imenu autora i/ili sadržaju pročitanog sudionici mogu izvijestiti knjižničarke usmeno, pismeno, crtežom ili fotografijom. Poželjno je javljanje e-mailom ili telefonski.

Nakon što popune jedan listić, knjigolovci mogu nastaviti s popunjavanjem sljedećeg.
 
Pri dolasku u knjižnicu radi prijave, posudbe ili popunjavanja listića ne preporučuje se duže zadržavanje u prostoru.
 
Ljetni knjigolov 2020. u većoj je mjeri virtualan. Predložene igrice i elektronički časopisi sigurni su, no kod daljnjeg pretraživanja navedenih portala i interneta preporučuje se nadzor i pomoć roditelja.
 
Ljetni knjigolov traje od 1. 7. do 31. 8. 2020.
 
Obavijest o najuspješnijim knjigolovcima te o preuzimanju nagrada bit će objavljena na knjižničnoj mrežnoj stranici 07. rujna 2020.

Ovogodišnji sponzori Ljetnog knjigolova su Carta Magica - trgovina modernih društvenih igara i hobi proizvoda, Hrvatsko društvo književnika za djecu i mlade, dizajnerski studio Pixing i Nakladnička kuća Semafora.

Virtualni sadržaji 
Lost and Found!
Alaskan Adventure
Chalk Gardens
Run Marco!
Thirteen and Half Cats
Mooi
Moj planet