Ljubavni proizvod

Izložba 22.01.2018. - 25.02.2018. Knjižnica Novi Zagreb Služba nabave i obrade knjiga, Sloboština, Varićakova 8 Nina Đurđević
Nina Đurđević
Nina Đurđević
Samoborska fotografkinja sa zagrebačkom adresom. Završila je snimanje na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti te master program za fotografiju na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Članica je ULUPUH-a od 2011., a odnedavna je i članica HZSU-a. Neke joj se fotografije nalaze u fundusu Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu. Prvu samostalnu izložbu imala je 1998. te od tada redovno izlaže.
Voli fotografiju. Jako.
http://www.ninafotka.com/
 
 
Ljubavni proizvod.
 
Da, ovo je jedan ljubavni proizvod.
Onaj koji nas svakodnevno može podsjećati na jedino važno.
Na onu koja je sve i zbog koje je sve. Na ljubav.
Ljubav je način. Izbor.
Početak i kraj.
I svugdje je.
Na asfaltu. U pijesku. Na kamenu. Na kanti za smeće ili zidu.
U srcu i oko njega.
Ovo je proizvod kojemu je ideja uprisutniti se u vama i oko vas. Ovo je ljubavna složenica afirmativnog karaktera podsjećajne pojavnosti.
Jer ljubav je..sve u svemu.
 
 
Nina o Ljubavnom proizvodu
Zapažanje je započelo spontano. Mobitelom sam odlučila zabilježiti razne natpise/grafite po gradu. Kao na primjer 'Nemamo wi-fi, razgovarajte jedni s drugima'. Ili 'Mir i tišina'. 'Mjesto za ljubljenje'. 'A natpis ko natpis'. 'Inače?'.
 'Ljubav' i 'Samo ljubav' također su se počeli pojavljivati. Sve češće, na svakojakim mjestima po gradu. Tiho, skromno i nevjerojatno jako.
 A meni su ti natpisi, fotografije koje su nastale od toga, divno poslužile za izražavanje - počela sam ih stavljati u male okvire i poklanjati u raznim prigodama.
Pa sam primijetila da je lijepo i poticajno biti okružen pozitivnim podražajima.
A Ljubav je najljepši pozitivan podražaj!
FB: Ljubavni proizvod