Mamut

Izložba 15.01.2019. - 15.02.2019. Knjižnica Novi Zagreb Matei Šipuš, Teo Kiš, Nataša Devčić
MATEI ŠIPUŠ
Rođen 29. 8. 1998, student je na drugoj godini na Odjelu kiparstva Akademije likovnih umjetnosti. Završio je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna isto tako na kiparskom odjelu. U srednjoj školi izlagao je u sklopu strukovnog programa na zajedničkim izložbama učenika.
 NATAŠA DEVČIĆ
Rođena 25. 8. 1998. u Zagrebu. Paralelno je pohađala Školu primijenjene umjetnosti i dizajna i Glazbeno učilište Elly Bašić (završila je sedam godina klavira, kasnije se prebacila na pjevački odjel  i s time maturirala). Studentica je druge godine Akademije likovnih umjetnosti. Izlagala je na skupnoj izložbi studenata ALU u Samoboru.
TEO KIŠ
Rođen 11. 5. 1998. u Zagrebu. Završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna. Upisao Akademiju likovnih umjetnosti, Odjel za grafiku. Do sada je imao dvije samostalne izložbe (Knjižnica Savski Gaj, Knjižnica Novi Zagreb – Služba nabave i obrade knjiga) i nekoliko zajedničkih (Muzej suvremene umjetnosti, Knjižnica Savski Gaj, Galerija Vladimir Nazor, Knjižnica Ante Kovačića u Zaprešiću, Knjižnica Vlado Gotovac u Sisku). Svira bas gitaru u sastavu „Milko i ostatak“ od svoje dvanaeste godine. Ilustrirao je zbirku pjesama Ivanke Blažević Kiš „Moja žena piše dobre stihove“ (Naklada Semafora, 2018.) za koju je u tehnici tuš i olovka nacrtao 11 ilustracija na A3 formatu. Ovih dana završava ilustracije za zbirku pjesama s CD-om Milka Kiša „Svirao sam po najgorim birtijama ovog grada“ (Naklada Semafora, 2019.)