Manifestacije / Andreja Hotko Pavić

Izložba 30.10.2017. - 01.12.2017. Knjižnica Špansko-jug Andreja Hotko Pavić
Živim stvarajući, stvaram živeći. Crtam, kiparim, slikam, šivam, kuham i dosta se smijem. Premalo plešem, pjevam samo po kući. Drvo, papir, tkanina i žica su moji osnovni materijali. Slikam na drvu, pletem žicu, šivam na papiru,igram s i kombiniram. Obožavam prirodne materijale i jednostavne stvari.

Tako umjetnica Andreja Hotko Pavić opisuje samu sebe, a na vama da ju doživite na svoj način.

Na ovoj izložbi autorica nam se predstavlja sa crtežima u tehnici tuša i akrila te skulpturama od metala. Teme koje nam donosi presjek su njenih unutrašnjih stanja, vanjskih doživljaja kao i njene povezanosti s ljudima i prirodom.

Andreja Hotko Pavić rođena je 1970.godine u Zagrebu. Rođena je u Zagrebu 1970. g. Diplomirala je kiparstvo na Nastavničkom odsjeku ALU, u klasi prof Mire Vuce. Danas djeluje pod umjetničkim imenom Soul Craft Zone.

Zašto Soul Craft Zone? Željela sam na jednom mjestu predstaviti sve ono što me zanima, sve što moju dušu zanima. Bilo da je riječ o kiparenju, slikanju, crtanju, pisanju, fotografiji ili kuhanju. Svi smo kreativni i kreativnost se provlači kroz sve sfere naših života. Jednako je kreativno skuhati dobar ručak gotovo ni iz čega i napraviti dobru skulpturu gotovo ni iz čega. Ono što je zajedničko u ta dva procesa je ideja, ljubav, osjećaj za balans i posvećeno vrijeme. Po tom principu stvaram i gradim svoj život i sve u mom životu.
Andreja Hotko Pavić