Knjižnice grada Zagreba zatvorene do 4. svibnja 2020.

23.05.2020 KGZ

S obzirom na Odluku o produženju mjera, knjižnice ostaju zatvorene za korisnike do 4. svibnja 2020. Svim članovima Knjižnica grada Zagreba zadužena građa je odlukom ravnateljice produžena još 30 dana. Hvala svim članovima na razumijevanju.


KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA ZATVORENE; DOSTUPNA POSUDBA E-KNJIGA

Knjižnice grada Zagreba od danas (19. ožujka 2020.) zatvorene su do 4. svibnja 2020. za posjet članova i korisnika zbog protuepidemijskih mjera u širenju bolesti COVID-19, a prema odluci Stožera za civilnu zaštitu RH o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

Svi rokovi posudbe Knjižnične građe bit će produženi do kraja ove odluke, a zakasnina nastala tijekom tog razdoblja neće biti naplaćena.

Privremeno će biti ukinute i usluge online rezervacije i provjere statusa!

Iako ne možete podići željenu knjigu u tiskanom obliku, članovima Knjižnica grada Zagreba dostupna je posudba e-knjige putem Zaki Book aplikacije. Detaljnije upute možete potražiti na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba. Trenutno je dostupno više od 600 naslova e-knjige za posudbu.



Slika - autorska prava: Antonio Šiber: Geometry of a virus