Ne, šefe

Predstavljanje knjige 04.04.2017. | utorak Gradska knjižnica Ante Kovačića Zaprešić Početak događanja: 18:30 Nataša Matošin Grbić
Nataša Matošin Grbić rođena je i živi sa suprugom u Sisku. Po struci je magistar prava. Pravni fakultet završila je u Zagrebu. Radila je dugi niz godina u pravosuđu. Kroz radni vijek je promijenila još nekoliko tvrtki i različitih radnih mjesta, a sa zadnjeg, koje je i opisano u ovoj knjizi, otišla je zbog mobbinga.

Ne, šefe je prva knjiga koja otvoreno govori o raširenoj pojavi mobbinga. Pruža primjere ponašanja koja predstavljaju mobbing, zdravstvene smetnje koje se javljaju kod mobbingiranih osoba, liječenje i druge načine izlaska iz uloge žrtve. U knjizi je i autoričino osobno iskustvo prolaska kroz mobbing, zdravstvene i druge smetnje koje je imala, osvještavanje problema te put do ozdravljenja. Cilj knjige je osvijestiti problem mobbinga i njegove štetne posljedice na svim društvenim razinama jer mobbing nije samo problem mobbera i mobbingirane osobe, već i jedan od uzroka neproduktivnosti brojnih tvrtki, posebno javnih i državnih. U mobbingu nema pobjednika, svi gube.