Nedjeljni talk show Kava i kolači

Susret 20.11.2016. | nedjelja Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića Početak događanja: 18.00 sati Ivica Prtenjača

Josip Razum (1991) je apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Do sada je objavio priču u časopisu "Fantom slobode" te osvojio nagradu na KSET-ovom natječaju za kratku priču. Također, priča mu je objavljena u zbirci "Najkraće priče 2015" izdavačke kuće Alma. Suosnivač je i član Književne grupe 90+.
Lara Mitraković rođena je 1992. u Splitu. Osnovnu školu i gimnaziju završila je na otoku Visu. Studira kroatistiku i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Poezija joj je objavljena u „Hrvatskoj zori“, glasilu Matice hrvatske Vis, u dvije zbirke književne grupe Poeziranje „Poeziranje“ i „Odgovori“, časopisu „Mogućnosti“, časopisu „Zarez“ te u zborniku Društva hrvatskih književnika „Hrvatska mlada lirika 2“. Ove je godine pobijedila na natječaju za hrvatsku književnu nagradu Grada Karlovca „Zdravko Pucak“ rukopisom „Brojanje pogrešaka“.
Vigor Vukotić je rođen 1991. u Zagrebu, gdje je trenutno apsolvent Antropologije i Etnologije na Filozofskom fakultetu. Za svoje radove višestruko je nagrađivan, a među nagradama se ističu dvije nagrade Goranovog proljeća u kategoriji srednje škole. Pjesme i priče su mu objavljene u mnogim časopisima, među ostalima Vijenac, Republika i UBIQ. Voli djevojke, narančastu boju i frižidere.
Lana Bojanić rođena je 1992 u Zagrebu. Piše poeziju i kratku prozu. Objavljivala u raznim časopisima i portalima, a istaknula bi pohvalu rukopisa na Goranovom proljeću i osnivanje književne grupe 90+