Organiziranje za mame | Kako uskladiti sve svoje uloge?

Predavanje 09.02.2018. | petak Gradska knjižnica Ante Kovačića Zaprešić Početak događanja: 18:00
Pixabay
Prva hrvatska profesionalna organizatorica za žene održat će predavanje s primjerima iz prakse i savjetovati mame kako planirati roditeljske, kućanske, poslovne i društvene obaveze. Mame će na predavanju saznati: kako organizirati dječju sobu, kako izaći na kraj s hrpama igračaka i odjeće, kako pristupiti manje organiziranim članovima obitelji i ono najvažnije – kako uz sve obaveze pronaći i kvalitetno vrijeme za sebe.

Predavanje je namijenjeno svim mamama koje žele naučiti kako planiranjem i organiziranjem uskladiti sve svoje obaveze i kako pojednostaviti svoju svakodnevicu.

Svaka polaznica dobiva poklon bon s posebnim popustom na uslugu profesionalnog organiziranja.

Tamari Kajari

Tamara Kajari nakon završetka studija ekonomije i desetogodišnjeg rada u srednjem menadžmentu na području planiranja prodaje odlazi iz poslovnog svijeta i posvećuje se obitelji. Suprugova česta i duga poslovna putovanja bila su razlogom dobre organizacije i planiranja, a s vremenom je primijetila da svojim savjetima jednako efikasno pomaže i ostalim članovima obitelji i prijateljicama. Shvatila je da je njen hobi zapravo njen poziv i da bi bilo odlično kad bih ono što voli i obavlja s lakoćom pretvorila u posao za dobrobit drugih. Tako je nastala SLAGALICA ORGANIZIRANJE.

Kako bi usavršila svoje poslovne vještine, završila je stručnu edukaciju za profesionalne organizatore kod gospođe Cyndi Seidler, renomirane američke profesionalne organizatorice, autorice knjiga i filmova te voditeljice Akademije za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD.

Danas kao certificirana profesionalna organizatorica poučava i ohrabruje žene na njihovom putu razvoja organizacijskih vještina, usmjeravajući ih prema onome što same žele i vole, ali nisu sigurne kako provesti u praksi.