Predavanje o Knjizi Znanja

Predavanje 12.01.2017. | četvrtak Knjižnica Augusta Cesarca, Ravnice Početak događanja: 18:30 Odjel za odrasle Iva Marić Belé
Pozivamo vas na predavanje mr. oecc Ive Marić Belé u sklopu kojega će biti predstavljena "Knjiga Znanja".

"Knjiga Znanja" posebna je knjiga s kakvom se čovječanstvo po prvi puta susreće u svojoj povijesti. Ona je više od knjige – ona je instrument koji svojom energijom koju nosi i informacijama koje daje, osposobljava ljudsko biće za više razine svijesti i čijim korištenjem se ubrzava individualna i kolektivna evolucija, osnažuju moždane moći, inteligencija, logika i intuicija, regenerira i osnažuje sve stanice naših egzistencijalnih tijela, štiti ljudsko biće od uznemirenosti i depresije svijeta, vodi nas našoj esencijalnoj Svijesti i Savjesti čime sami preuzimamo odgovornost za sve mišljeno i učinjeno.

Njezin slogan DOĐITE-DOĐITE-DOĐITE poziv je ljudskom biću svijeta na ostvarenje prva tri neophodna koraka na putu postizanja esencijalne svijesti bez koje jedinstvo i mir čovječanstva nije moguće ostvariti. O tome više na predavanju gdje će te i saznati kako taj instrument funkcionira, kako ga koristiti i koje blagodati nam pruža.

Više informacija: http://www.knjigaznanja.com.hr/home/