Raspored aktivnosti

Akcija 04.09.2018. - 31.12.2018. Knjižnica Ivane Brlić Mažuranić Dječji odjel
PONEDJELJAK
  •  17 - 18 sati  Likovna radionica - namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta koja žele svoje slobodno vrijeme provoditi na kreativan i zabavan način, a pritom naučiti različite tehnike likovnog izražavanja i služiti se raznim likovnim sredstvima i materijalima. Radionice su besplatne. Materijal je osiguran.
UTORAK
  • 10 - 11 sati   Igraonica - za djecu predškolske dobi. Djeca se druže i igraju različitim didaktičkim igrama: slagalice, kocke...

    17 - 19  Igra Go - najstarija poznata strateška igra na svijetu izmišljena u Kineskom carstvu otprilike 2000 godina prije Krista. Povremeno se održavaju turniri igre Go. Voditelj: Mladen Smud, majstor igre Go
SRIJEDA
  •  17 - 19 sati   Društvene igre- djeci školskog uzrasta na raspolaganju su različite društvene igre ( Šah, Monopoli, Pogdi tko?, Čovječe, ne ljuti se! i mnoge druge). Za vrijeme školskih praznika održavaju se i  turniri.
ČETVRTAK
  • 10 - 11 sati  Kutić slikovnica - čitanje slikovnica djeci predškolske dobi.
PETAK
  •   17 - 19 sati  Društvene igre - djeci školskog uzrasta na raspolaganju su različite društvene igre ( Šah, Monopoli, Pogdi tko?, Čovječe, ne ljuti se! i mnoge druge). Za vrijeme školskih praznika održavaju se i  turniri.