Savršeno ili učinkovito – što je perfekcionizam u poslu i kako utječe na psihičko zdravlje zaposlenika

Predavanje 18.02.2019. | ponedjeljak Knjižnica Savica Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle doc. dr. sc. Maša Tonković Grabovac i Daria Loos Glebov, prof. psih.
Sve brojniji nalazi u području psihologije rada i organizacijske psihologije upućuju na to da perfekcionizam može imati važne posljedice i na organizaciju i na dobrobit zaposlenika. Na predavanju će se raspravljati o tome koje su prednosti, a koje zamke perfekcionizma na poslu, kako je perfekcionizam povezan s izvrsnošću i učinkovitošću i sl. Predavanje će uključivati vježbe i preporuke za očuvanje vlastitog mentalnog zdravlja u kontekstu radne dobrobiti. Na predavanje su dobrodošli svi koje zanima tema perfekcionizma u poslu, neovisno o tome jesu li i u kojem obliku zaposleni, ili tek izlaze na tržište rada.

Predavanje će održati doc. dr. sc. Maša Tonković Grabovac i Daria Loos Glebov, prof. psih.

O predavačicama:

„Predavačice će s polaznicima podijeliti svoje teorijsko i praktično znanje iz područja zdravstvene psihologije rada. Daria ima desetogodišnje praktično iskustvo u upravljanju ljudskim potencijalima, koje uključuje savjetovanje i coaching zaposlenika u svrhu očuvanja njihovog mentalnog zdravlja. Maša za to vrijeme prenosi teorijska i praktična znanja studentima preddiplomskih, diplomskih i specijalističkih studija te započinje istraživati dobrobit zaposlenika u hrvatskom kontekstu. U slobodno se vrijeme na kavama ohrabruju kako stečene spoznaje implementirati u vlastite živote.“