Šest zlatnih tajni uspjeha

Predavanje 22.03.2018. | četvrtak Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle Alex Seva i Ariana Labura.
Pozivamo Vas na predavanje „Šest zlatnih tajni uspjeha“. Predavanje će održati gost predavač Alex Seva, a priče o uspjehu ispričat će gošća Ariana Labura.

Alex Seva je životni trener, govornik, voditelj seminara, pisac i glazbenik. Od 2001. godine živi i radi u Londonu te putuje po svijetu i podučava univerzalna načela uspjeha, održava predavanja i seminare, piše članke, autor je oko 500 objavljenih blogova. 

Ariana Labura je diplomirala talijanski jezik i književnost, kao i povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Predmet njezinog interesa su psihologija i životni trening osobito na polju odnosa i razvijanja vještina uspješne komunikacije.
Kroz iskustvo roditeljstva počinje otkrivati talent za pričanje priča koje postaje redovita praksa, kratke priče uvodi i u nastavu, a prijatelji i slučajni namjernici su joj uvijek vjerni slušatelji.

Predavanje nas vodi kroz ova načela i njihovu primjenu za naš uspjeh:
Postavljajte izvrsna pitanja – kako boljim pitanjima možemo značajno promijeniti naš život nabolje
Koristite pozitivne riječi – moć mudrosti, podrške, ohrabrivanja i jezika ljubavi
Ekspandirajte svoju inteligenciju – kako optimizirati razmišljanja, osjećanja i želje
Razvijte srce davatelja – lanac davanja i primanja kao osnova sreće i blagostanja
Postanite povjerljivi vodič – učiti od uspješnih i postati ekspert u svom području
Napravite divan doprinos – otkrijte svoju misiju i krenite u akciju. 
Predavanje je za sve koji žele postati uspješni u svom životu na način da ovladaju vrhunskim znanjima kako bi razvili svoj neograničen potencijal. Pridružite nam se!