Storyline project

Pričaonica 22.11.2017. | srijeda Knjižnica Gajnice Početak događanja: 13:00
Storyline project je projekt u kojem se pomoću priča na engleskom jeziku namijenjenima učenicima rane školske dobi pokušava doprinjeti razvoju vještine slušanja na stranome jeziku, osobito važnoj mlađim učenicima. Oslanjajući se na slušni kao i vizualni aspekt slikovnica primjerenih za dob, kao i sve više popularnog čitanja na glas, prisutnim učenicima će na svakom susretu biti ponuđene vrijedne i zanimljive radionice kojima će učenici imati priliku dodatno razvijati svoje inojezične vještine. Nakon čitanja priče, uslijedit će razgovor o priči te aktivnosti kojima će se razvijati dječja svijest o jeziku.

Storyline project održava se jednom mjesečno, a izvođači su studenti 5. godine nastavničkog smjera diplomskog studija anglistike pod vodstvom asistentice Jasenke Čengić, članice Katedre za metodiku Odsjeka za anglistiku.

Novi susret održat će se u srijedu, 22. studenog u 13 sati. Studenti Lana i Ivan četvrtašima iz Osnovne škole Dragutina Domjanića nastavit će pričati priču The Man on the Moon autora Williama Joycea.