Teo Kiš, Matei Šipuš i Marcel Vugec

Izložba 01.05.2019. - 31.05.2019. Knjižnica Savski gaj
TEO KIŠ
Rođen 11.05.1998. u Zagrebu. Završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna. Student je druge godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu – Odjel za grafiku. Do sada je imao tri samostalne izložbe (Knjižnica Savski gaj, Knjižnica Novi Zagreb, Služba nabave i obrade) te nekoliko zajedničkih (Muzej suvremene umjetnosti, Galerija Vladimir Nazor, Gradska knjižnica Ante Kovačića, Knjižnica Savski gaj, Knjižnica Vlado Gotovac u Sisku, Knjižnica Novi Zagreb). Ilustrirao je dvije zbirke pjesama Moja žena piše dobre stihove, Ivanke Blažević Kiš (Semafora, 2018.) u kombiniranoj tehnici (tuš i olovka) i Svirao sam po najgorim birtijama ovoga grada, Milka Kiša (Semafora, 2019.) Kad ne crta i slika, svira bas gitaru u sastavu Milko i ostatak.

MARCEL VUGEC
Rođen 27.07.1997. u Virovitici. Završio je Jezičnu gimnaziju, ali ga je umjetnost više privlačila. Nakon dvije godine pauze upisao je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu – Odjel grafike. Izloženi su samo neki radovi nastali u proteklih nekoliko mjeseci. Bit će ih još…jer Marcel i dalje crta.

MATEI ŠIPUŠ
Rođen 29.08.1998. Završio je Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna. Student je druge godine kiparstva na Akademiji likovnih umjetnosti. Do sada je imao nekoliko skupnih izložbi.