Turistički urnebes

Predstavljanje knjige 17.02.2020. | ponedjeljak Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića Početak događanja: 18.00 sati
Maja Rogan (48) je turistički vodič za engleski i talijanski jezik. Autorica je knjiga Turistički vešeraj i Turistički tartufi u kojima na duhovit način opisuje zgode i nezgode na turističkim putovanjima. Prema njezinim pričama je 2018. postavljena kazališna predstava.
U prosincu 2018. izašao je prijevod njenih knjiga na engleski pod nazivom Tourist carousel (Turistički ringišpil). U listopadu 2019. objavila je svoju četvrtu knjigu Turistički urnebes. Tekstovi joj izlaze i u Turističkom magazinu.
Promocija je namijenjena onima koji putovanja vide kao način da prošire svoje vidike - onima koji prihvaćaju i uživaju u različitim pogledima na svijet, vjerovanjima i običajima različitih naroda. Radoznalost i želja da se otputuje dalje od vlastitih predrasuda dobra su polazna točka. Iskusni turistički vodič Maja Rogan ovom prilikom će vam dati smjernice za stjecanje vrijednih putničkih iskustava i ukazati na ono najvažnije prilikom putovanja. Dođite, saznajte tajne pravih Putnika i potaknite u sebi želju za promjenom mjesta boravka, barem na kratko.