Zašto volim putovati i planinariti

Predavanje 29.11.2017. | srijeda Knjižnica Augusta Cesarca, Šubićeva Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle Obitelj Hajdarović
Pozivamo Vas na putopisno predavanje  "Zašto volim putovati i planinariti" koje će održati obitelj Hajdarović uz PowerPoint prezentaciju u srijedu, 29. studenoga 2017. godine, u 18 sati.
 
Tročlana obitelj Hajdarović voli putovati, a za svoja putovanja Marina, Ljiljana i Krešimir sami prikupljaju ideje, samostalno planiraju putovanja, organiziraju ih i realiziraju. Vlastitim automobilom obišli su dvadesetak zemalja južne i istočne Europe, a prilikom putovanja poseban naglasak stavljaju na planinarenje. Bit putovanja je uputiti se u nešto novo, nepoznato i promijeniti svakodnevnu rutinu. Na putu su stvari malo drugačije nego na TV-u. Na putu se svašta vidi, čuje, osjeti, dogodovštine i mnogobrojni dojmovi su zagarantirani. Tijekom predavanja i uz prezentaciju vlastitih fotografija s putovanja Marina, Ljiljana i Krešimir će rado podijeliti svoja iskustva u nadi da će pomoći nekome tko želi samostalno putovati ili potaknuti na to da se odvaži na planinarenje.