Listopad 2017.
Tajni život ljubimaca
 
Ako ste se ikad pitali što se događa s vašim kućnim ljubimcima kada ih ostavite same u stanu, ovaj film bi vam mogao dati pravi odgovor. Kada njihovi vlasnici napuste dom, ljubimci smišljaju razne vragolije, uživaju u slasnim zalogajima te izvode razne nepodopštine. No kada se razmaženi terijer i njegov novi cimer izgube u njujorškoj urbanoj džungli, naši ljubimci moraju zaboraviti na sve razlike kako bi preživjeli putovanje kući.
 

Pingvini s Madagaskara
 
Najelitnija tajna organizacija na svijetu koju čini poznata četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, Skipper, Rocco, Kowalski i Private, kreće u misiju za koju su se pripremali cijelog života. Oni nisu obični pingvini. Oni su superšpijuni koji spašavaju svijet. Do srca će vas nasmijati, a njihov pustolovni duh oborit će vas s nogu.
 

Kralj lavova
 
Kralj lavova je Disneyev bezvremenski klasik za sve uzraste. Nezaboravna je to priča o malom Simbi koji se nakon obiteljske tragedije i progonstva vraća u svoje kraljevstvo kako bi preuzeo krunu od beskrupuloznog i opasnog rođaka Scara. Odlična glazba, zanimljiva i originalna radnja prikovat će vas za ekrane pa će te se ovome crtanom filmu uvijek i iznova rado vraćati.
 

Pocahontas
 
Priča je ovo o prijateljstvu i ljubavi Indijanke Pocahontas  i engleskog doseljenika, hrabrog kapetana John Smitha. Pocahontas živi u plemenu, daleko od civilizacije. Kad tu prirodnu ravnotežu poremete engleski doseljenici koji imaju potpuno drugačije planove, dolazi do sukoba dviju kultura. Ovo je crtić koji promiče ljubav prema prirodi te cijeni slobodu, jednakost i prijateljstvo.
 

Balerina i Viktor

Feliciei, jedanaestogodišnjoj djevojčici bez roditelja, jedina strast je plesanje. Njezin najveći san je da postane balerina Pariške Opere Garnier. Kako bi ostvarila svoj san, Felicie i njezin najbolji prijatelj Victor, smisle genijalan plan kako bi pobjegli iz sirotišta i otišli u Pariz. Ovo je priča o odlučnoj djevojčici velikih snova i njezinoj upornosti i volji da se oni ostvare.
 

Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu
 
Film koji je snimljen prema fantastičnom romanu Ransom Riggsa, pod redateljskom palicom genijalnog Tim Burtona. Šesnaestogodišnji Jake otkrije tajnu koja iskrivljuje alternativnu stvarnost i vrijeme te ulazi u čudesan svijet djece s neobičnim moćima. Napeta, dirljiva i neobična priča koju obožavaju i odrasli i djeca.
 

Himalaja:  nema povratka s vrha svijeta
 
Ova drama temeljeno je na nevjerojatnom istinitom događaju poznatog planinara koji kreće na Everest kako bi vratio pokojna tijela svojih penjača te se suočava s najvećim izazovom svog života. Priča je ovo o prirodi i ljudima koji joj prkose. Film sadrži predivne prizore planine, prirode, snijega, neba i oblaka, prizore od kojih zastaje dah.
 

Infiltrator
 
Infiltrator se temelji na autobiografiji Roberta Mazura, federalnog agenta koji se tijekom osamdesetih godina infiltrirao u narko kartel Pabla Escobara. Tu je proveo punih pet godina na tajnom zadatku među vodećim kriminalcima i švercerima droge u Kolumbiji. Zvijezda serije Breaking Bad i Malcolm u sredini, Bryan Cranston, ponovno oduševljava svojim glumačkim preobrazbama.
 

Soba

Ovaj film utemeljen je na istoimenom bestseleru autorice Emme Donoghue. Mučna je to priča o majici i sinu koji su proveli sedam godina u maloj sobi, zatočeni od poremećenog otmičara i silovatelja. Iako su zatočeni, majka je za svog sina stvorila cijeli svemir unutar Sobe. Nakon nekog vremena uspiju pobjeći i tek tada za malog Jacka počinje prilagodba na stvarni svijet. 
 

Lav

Petogodišnji dječak iz Indije izgubi se na ulicama Calcutte, tisućama kilometara od svoga doma. Preživi mnogo toga dok ga ne posvoji par iz Australije. Dvadeset i pet godina kasnije kreće u potragu za svojom izgubljenom obitelji koristeći Google Earth.