La Leche League Hrvatska - Potpora dojiljama
Posljednjih nekoliko godina surađujemo s međunarodnom, neprofitnom, nekonfesionalnom organizacijom posvećenoj obrazovanju, informiranju, pružanju podrške i ohrabrenju svim ženama koje žele dojiti La Leche League Hrvatska. Na LLL sastancima La Leche League voditeljica i ostale majke dijele svoja iskustva, daju prijedloge i pružaju podršku te ohrabrenje. LLL sastanci su idealni za učenje i stvaranje prijateljstva s drugim majkama. Ovi sastanci pružaju majka-majci podršku u prijateljskoj atmosferi, prihvaćajući jedna drugu. Trudnice su uvijek dobrodošle kako bi od početka stvorile povezanost s majkama, osigurale sebi dovoljno informacija i podrške za nadolazeće dane kada će i same dojiti svoju dojenčad.
Sastanci se sastoje od serije od četiri sastanka koja se ponavlja ponovno nakon četiri mjeseca. Međutim, svaki sastanak je drugačiji i temi koja bi bila zanimljivija svima prisutnima u grupi, daje se prioritet. Na sastancima su novorođenčad i djeca uvijek dobrodošla. Najava nije potrebna. Svaki susret ima osnovnu temu ali vaša pitanja, dojmovi, mišljenja, radosti, i priče su uvijek na prvom mjestu, tako da su teme prilagodljive.

Grupa za potporu dojenja i suradnja s voditeljicom grupe Dawn Habijan iz La Leche League Hrvatska nastavit će se okupljati najesen 2016.

 

Novi termini sastanaka, u jesen 2016. će se održati u terminu od 10.30 sati do 11.15 sati, a predviđeni su za sljedeće datume: 02.9., 23.9., 21.10., 18.11., 16.12.