Aktivnosti za odrasle

ČITATELJSKI KLUB
 
Čitateljski klub Knjižnice Dubec jedan je iz mreže čitateljskih klubova koji se pod zajedničkim nazivom ČITAFORA sastaju u četiri knjižnice na području Sesveta: Knjižnici Sesvete, Knjižnici Jelkovec, Knjižnici Selčina i Knjižnici Dubec. Čitateljski klub se sastaje jednom mjesečno, na sastanku kluba razgovaramo o knjizi koju smo taj mjesec čitali. Saznajte što drugi misle o onome što ste čitali i recite nam što Vi mislite. 
 
 
Ako želite sudjelovati javite nam se na: knjiznica.dubec@kgz.hr.
 
 

RADIONICE INFORMACIJSKE PISMENOSTI
 
Radionica informacijskog i  informatičkog opismenjavanja osoba treće životne dobi održava se ponedjeljkom od 14:30 ili prema dogovoru s korisnicima. Radionice su individualne. Zainteresirane korisnike molimo da najave svoj dolazak na radionicu na adresu elektroničke pošte knjiznica.dubec@kgz.hr ili broj telefona 01/ 2922 208. Radionica je dio projekta Knjižnica grada Zagreba pod nazivom 65 plus.

 
SLIKOSAT

Likovne radionice za odrasle održavaju se druge subote u mjesecu od 10 do 11 sati. Na radionicama koristimo različite likovne tehnike i materijale. Zainteresirane korisnike molimo da najave svoj dolazak na radionicu na adresu elektroničke pošte knjiznica.dubec@kgz.hr ili broj telefona 01/ 2922 208. Radionica je dio projekta Knjižnica grada Zagreba pod nazivom 65 plus.

 
 

Projekt 65 plus sufinanciran je sredstvima Grada Zagreba.