Grupa za potporu dojenja i roditeljstva Maštoviti anđeli
Patronažna služba koja djeluje u sklopu domova zdravlja brine o zdravlju zajednice od začeća. Cilj djelovanja te službe jest promocija zdravlja i prevencija bolesti. Rad na postignuću navedenih ciljeva postiže se individualnim i grupnim radom.

Upravo promocijom dojenja kroz grupni rad, patronažna služba pridonosi razvoju zdrave populacije, čuva zdravlje cijele obitelji i šire zajednice.

Grupa za potporu dojenja i roditeljstva Maštoviti anđeli sastaje se svakog posljednjeg petka u mjesecu, od 10:30 do 12 sati. Sastanke vode patronažna sestra Astrid Maljković Pleše, prvostupnica sestrinstva i zaposlenica Doma zdravlja Zagreb – Centar te aktivna članica Hrvatske udruge grupa za potporu dojenja i patronažna sestra Slavica Šimić, također zaposlenica Doma zdravlja Zagreb – Centar.

Na sastanke grupe dobrodošli su svi – majke, djeca, očevi, bake i djedovi, a osobito ih preporučujemo trudnicama kojima se na taj način pruža prilika da dobiju informacije iz stvarnog života o svemu u vezi s ranim rastom i razvojem djeteta s naglaskom na dojenje.