Odjel za odrasle s čitaonicom
Odjel za odrasle raspolaže knjižnim fondom znanosti i beletristike dijelom u slobodnoj posudbi i pristupu, a dijelom u spremištu. Knjižnica raspolaže i određenim brojem knjiga na engleskom, njemačkom, francuskom i ruskom jeziku. Cjelokupni fond pretraživ je putem elektroničkog kataloga KGZ-a kojeg možete koristiti u knjižnici i putem interneta. Knjižničari informatori pomoći će vam pri odabiru potrebne literature za maturalne, seminarske, diplomske radnje kao i za osobno obrazovanje i čitanje u slobodno vrijeme.

U sklopu Odjela nalazi se čitaonica koja raspolaže s dnevnim - Jutarnji i Večernji list, tjednim - Globus, Nacional i Gloria te mjesečnim tiskom - Vijenac, National Geographic i Meridijani.

U prostoru knjižnice redovito se organiziraju mjesečne likovne izložbe, a povremeno tribine, književni susreti i predavanja. Sva događanja možete pratiti na našoj web stranici. Sve informacije o knjigama, rezervacijama i sl. možete dobiti putem telefona 01/6520- 439 i e-mailom na knjiznica.savski.gaj@kgz.hr
Sve knjige možete rezervirati u Knjižnici. Usluga rezervacije naplaćuje se 4,00 kn po rezervaciji - obavijest telefonom, a obavijest e-poštom je besplatna.
Telefonom i preko osobnog korisničkog računa možete produžiti rok posudbe knjigama osim rezerviranih.
Uvid u osobni korisnički račun moguć je preko mrežnih stranica elektroničkog kataloga KGZ-a. Pin i upute o korištenju zatražite od vašeg knjižničara.

FOTOGALERIJA DOGAĐANJA