OBAVIJEST O ZATVARANJU KNJIŽNICE uslijed epidemije koronavirusa (COVID-19). Dostupna Vam je usluga POSUDBE E-KNJIGA.

Zbog protuepidemijskih mjera u širenju bolesti COVID-19, a prema odluci Stožera za civilnu zaštitu RH, mreža Knjižnica grada Zagreba idućih je 30 dana zatv​orena za posjet članova i korisnika. Rok za povrat posuđene knjižnične građe bit će produžen do kraja ove odluke. Zakasnina nastala tijekom tog razdoblja neće biti naplaćena.

Iako ne možete podići željenu knjigu u tiskanom obliku, kao članovima Knjižnica grada Zagreba dostupna Vam je posudba e-knjiga putem Zaki Book aplikacijeDetaljnije upute možete potražiti na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba. Trenutno je dostupno više od 600 naslova e-knjiga za posudbu. Zatražite svoj PIN e-mailom! U vrijeme kada su odjeli i ogranci Knjižnica grada Zagreba zatvoreni zbog protuepidemijskih mjera u širenju bolesti COVID-19 te kao posljedica potresa, naši članovi mogu zatražiti PIN putem e-maila. Na e-mail adresu pin@kgz.hr potrebno je poslati sljedeće podatke:

1. Ime i prezime
2. Članski broj
3. OIB
4. E-mail na koji želite da vam se pošalje obavijest o vašem PIN-u


Na vaš upit bit će odgovoreno u najkraćem mogućem roku, a članove molimo za razumijevanje s obzirom na izvanredne okolnosti.

U Zagrebu, 19. ožujka 2020.