Nagrade

2016.

Ponos Hrvatske Knjižnicama grada Zagreba i dipl. knjižničarki Sanja Bunić za projekt Knjigom do krova


2015.

Zahvalnica OZANA-e za suradnju.
Zahvalnica humanitarne udruge Fajter za velik doprinos u resocijalizaciji beskućnika kroz projekt Knjigom do krova.
Zahvalnica Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski za sudjelovanje na trećem državnom natjecanju „Poslovni izazov“.


2014.

Zahvalnica Muzeja za umjetnost i obrt za sudjelovanje u projektu Partage Plus.


2011.

Priznanje URIHO-a za uzorne uspjehe u radu i djelovanju na razvoju, promidžbi i ugledu URIHO-a.


2009.

Zahvalnica udruge RODE za doprinos u realizaciji 1. Rodinog dana za roditelje.
Zahvalnica EGRAD-a (Savez udruga za cjeloživotno obrazovanje i impementaciju IT modela humanih tehnologija) na potpori u ostvarivanju prava na dostojanstven život građana grada Vukovara kroz projekt „1000 kompjutera za Vukovar“.


2008.

Zahvalnica Zagrebačkog kazališta lutaka za prinos i razvoj u postignućima  Zagrebačkog kazališta lutaka.


2007.

Nagrada za osvojeno drugo mjesto ERSTE Fundacije za projekt Knjižnica širom otvorenih vrata.

Nagrada Gradske skupštine Grada Zagreba u povodu 100. obljetnice Gradske knjižnice, 80 godina Knjižnice Božidara Adžije, 60 godina Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića, 60 godina Knjižnice Tina Ujevića, 50 godina Knjižnice Ivana Gorana Kovačića, 50 godina Knjižnice Savski gaj, 30 godina Čitaonice Vladimira Nazora,  za stogodišnji razvoj zbirki knjižnične građe, stalne inovacije i poticanje nastajanja novih službi usluga korisnicima, kao i doprinos u osmišljavanju uloge mreže narodnih knjižnica. Za organizaciju Mjeseca hrvatske knjige od 1995. godine, okupljanje knjižničara, pisaca, nakladnika i knjižara na programima promicanja i razvoja kulture čitanja. Za poticanje knjižnica diljem Hrvatske da organiziraju raznovrsne programe, za organizaciju nacionalnog kviza za poticanje čitanja, za nastup knjižnica na Interliberu, za objavljivanje programskih knjižica i plakata koje su grafički oblikovali vrsni umjetnici , za promociju hrvatskih knjiga i za organizaciju Tribine Književni petak na kojoj sudjeluju najistaknutiji domaći i strani autori knjiga koja u Zagrebu ima status kultne institucije. 


Zahvalnica Lions kluba „Grič“ za nesebično sudjelovanje u dobrotvornim aktivnostima.
Zahvala Volontera u zajednici za volonterski rad.