4. Maraton priča

Natječaj 01.02.2019. - 30.04.2019. Dječja knjižnica ''M2''

Natječaj za 4. Maraton priča, za najbolje priče napisane pomoću Story teller kockica, s rokom prijave do 30. travnja 2019. godine.

Natječaj je namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda osnovne škole. Odabrane priče knjižničari/-ke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu djecja.knjiznica.m2@kgz.hr

Program Maraton priča  u Dječjoj knjižnici M2 odvija se od 2016. godine i potiče velik broj djece na pisanje priča koje se stvaraju uz pomoć Story teller kockica.
Zamišljen je kao poticaj razvoju jezičnih sposobnosti i kreativnosti učenika trećih i četvrtih razreda osnovne škole. Najbolje priče iz pojedinih razreda odabiru sami učenici sa svojim učiteljima, nakon čega ih prosljeđuju u Dječju knjižnicu M2. 
 

O izboru tri najbolje priče odlučuju članice žirija:
  • Sonja Zubović, književnica
  • Hela Čičko, knjižničarska savjetnica
  • Adriana Pavelić - dizajnerica Story teller kockica.
    Projekt financijski podržava autorica kockica Adriana Pavelić, a najbolje priče nagrađuju se prigodnim nagradama.

Svaka priča mora biti potpisana imenima  i prezimena učenika koji su sudjelovali u njezinu stvaranju, a potrebno je navesti i ime škole koju učenici pohađaju te knjižnicu u kojoj je priča nastala.
Rezultati natječaja bit će objavljeni na stranicama Dječje knjižnice M2 i Facebook stranici autorice Story teller kockica Adriane Pavelić.
Završna svečanost održat će se u Dječjoj knjižnici M2 kada ćemo najljepše priče pročitati i nagraditi.



https://www.facebook.com/StoryTellerCube/