59. književni kulturni lift: Dinko Kreho

Instalacija 18.05.2018. - 01.06.2018. Knjižnica Jelkovec Lift
http://www.booksa.hr/autor/dinko-kreho

“Projekt Kulturni Lift inicirali su Jelena Pašić i Matija Kralj u (zagrebačkoj) zgradi u kojoj žive, a nastao je na temelju shvaćanja odgovornosti individualnog doprinosa zajednici."

Događaj je potaknut od strane Umjetničkog savjeta knjižnice Jelkovec. Umjetnički savjet osnovan je 2014. godine kao volontersko tijelo koje nastoji poticati i osigurati kontinutet događanja suvremene umjetnosti u najnovijem zagrebačkom kvartu Novom Jelkovcu.

Dinko Kreho (Sarajevo, 1986.) diplomirao je književnost na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Piše i objavljuje književnu kritiku, esejistiku i kreativnu nebeletristiku. Stalni je suradnik portala Booksa.hr i tjednika Novosti, kao i voditelj tribine Od riječi do riječi u klubu Booksa, te povremeni suradnik većeg broja medija u regiji. Živi u Zagrebu. inko Kreho (Sarajevo, 1986.) diplomirao je književnost na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. Piše i objavljuje književnu kritiku, esejistiku i kreativnu nebeletristiku. Stalni je suradnik portala Booksa.hr i tjednika Novosti, kao i voditelj tribine Od riječi do riječi u klubu Booksa, te povremeni suradnik većeg broja medija u regiji. Živi u Zagrebu.