Crtamo, crtamo, crtamo

Radionica 11.03.2019. - 30.06.2019. Knjižnica Savica Početak događanja: 18 sati Oliver Linzbauer
Pozivamo vas na novu radionicu u Knjižnici Savica – radionicu crtanja! Polazna je pretpostavka radionice da svatko tko može povući liniju na papiru, može i crtati. Izvodit ćemo jednostavne vježbe crtanja za poboljšanje koordinacije oka i pokreta ruke, a u predasima od crtanja radit ćemo vježbe za poticanje kreativnosti.

Pozvani su svi, bez obzira na vještinu i iskustvo u crtanju, a pogotovo oni koji misle da ne znaju crtati. Ponesite svoje tekice, papire, najdraže i manje drage olovke i crtaći pribor (čak i ako nemate ništa od materijala, zasigurno će se naći nešto za vas). Crtat ćemo sve što nas okružuje, ljude oko nas, jedni druge, stvari iz glave te skicirati, bojiti, slikati, krokirati, stencirati… Koristit ćemo se jednostavnim vježbama kako bismo više crtali, a manje razmišljali, više micali ruku, a manje se koristili mozgom.

Radionica pod vodstvom Olivera Linzbauera održava se ponedjeljkom ili srijedom, prema terminima koji će biti dostupni na mrežnoj stranici knjižnice ili u samoj knjižnici. Prijave za radionicu primaju se u knjižnici ili na adresu elektroničke pošte: knjiznica.savica@kgz.hr.

Termini sljedećih radionica:

24. lipnja 2019. (ponedjeljak) u 18 sati
4. srpnja 2019. (četvrtak) u 18 sati