Izložba priča, jer one to zaslužuju :)

Izložba 11.01.2017. - 04.02.2017. Knjižnica Novi Zagreb Izlozi - Dječji odjel Karmela Špoljarić i Ana Pojatina
Izložene su grafički obrađene fotografije na kojima je naglasak na pričama koje su napisali polaznici radionice kreativnog pisanja "Kako početi". Autorice izložbe su Karmela Špoljarić i Ana Pojatina.
Karmela Špoljarić piše prozne i dramske tekstove. Pripovijetke objavljuje na Trećem programu HR-a i po književnim časopisima Vijenac i Republika. Za tinejdžersku dramu "Nula kuna po minuti" dobila je nagradu Ministarstva kulture "Marin Držić" 2011. U studenom 2013. objavila je zbirku priča "Pazi što ćeš poželjeti" (Cekape), a u rujnu 2013. objavila je roman "Major Tom" u izdanju HENA COM-a. Tijekom 2013. osmislila je dopisnu radionicu kreativnog pisanja "Kako početi", a 2015. osmislila je prvu "Izložbu priča" u suradnji s dizajnericom Anom Pojatinom.
Ana Pojatina ima bogato iskustvo u različitim projektima s područja grafičkog dizajna i oglašavanja. Vizualni identitet Zagrebačkog kazališta lutaka, realiziran s autoricom Mirnom Grbac, uvršten je 2009. u monografiju "Hrvatski dizajn sad/Croatian Design Now". Godine 2014. dobila je nagradu "Kiklop", Pulskog sajma knjiga, za oblikovanje dizajna knjige Irene Vrkljan: "Koračam kroz sobu".