Organiziranost - što, zašto i kako?

Predavanje 09.02.2017. | četvrtak Gradska knjižnica Ante Kovačića Zaprešić Početak događanja: 18:00

Tamara Kajari, certificirana profesionalna organizatorica i vlasnica tvrtke "SLAGALICA organiziranje" www.slagalicaorganiziranje.hr, održat će predavanje pod nazivom Organiziranost - što, zašto i kako?
Saznajte odgovore na pitanja: što je organiziranost, zašto je organiziranost važna, što je organiziranje, kako se postiže organiziranost, raščišćavanje – organiziranje prije organiziranja, kako otkriti da li ste i koliko (ne)organizirani, što je profesionalno organiziranje (u svijetu i kod nas) i kome je namijenjeno, kako izgleda rad s profesionalnim organizatorom, zamke pretjeranog organiziranja, 10 zlatnih pravila uspješnog organiziranja.
 

Tamara Kajari nakon završetka studija ekonomije i desetogodišnjeg rada u srednjem menadžmentu na području planiranja prodaje odlazi iz poslovnog svijeta i posvećuje se obitelji. Suprugova česta i duga poslovna putovanja oduvijek su bila razlog za dobru organizaciju i planiranje, a s vremenom je primijetila da svojim savjetima jednako efikasno pomaže i ostalim članovima obitelji i prijateljicama. Shvatila je da je njen hobi zapravo njen poziv i da bi bilo odlično kad bih ono što voli i obavlja s lakoćom pretvorila u posao za dobrobit drugih. Tako je nastala SLAGALICA.

Kako bi usavršila svoje poslovne vještine, završila je stručnu edukaciju za profesionalne organizatore kod gospođe Cyndi Seidler, renomirane američke profesionalne organizatorice, autorice knjiga i filmova te voditeljice Akademije za profesionalne organizatore u Kaliforniji, SAD.

Danas kao certificirani profesionalni organizator poučava i ohrabruje žene na njihovom putu razvoja organizacijskih vještina, usmjeravajući ih prema onome što same žele i vole, ali nisu sigurne kako provesti u praksi.