Otkrivamo mlade talente

Projekt 04.02.2019. - 01.03.2019. Knjižnica Dugave
Izložba slikovnice "Strava na pidžama partyju" (15.1. - 1.3.2019.) autorice Margite Šurine, sada učenice petog razreda OŠ Frana Galovića. Slikovnica je nastala kad je Margita bila u drugom razredu te poslana na natječaj Moja prva knjiga koji se održava i ove godine. Pozivamo sve na čitanje, maštanje i druženje s Margitinim likovima kojoj želimo još puno slikovnica, stripova i knjiga. Svima koji se žele okušati u stvaranju novih priča pogledajte stranicu natječaja i pošaljite radove do 31.3.2019.

Kratka biografija Margite Šurine, pisana za potrebe natječaja Moja prva knjiga 2016.

Od najranije dobi najviše voli crtati, čitati knjige i stripove i smišljati priče. Još kao prvašica "progutala" je cijeli serijal knjiga o Harryju Potteru. Jako joj je draga knjiga Irene Plejić Premec: "Doživljaji dobre curice Jakice", a obožava i knjige I.Kušana, Z.Baloga, S.Pilić, P.Pavličića i J.Kinneya. Osim toga voli fotografirati, ići u kino, voziti bicikl i rolati se po kvartu. Jedna od većih želja joj je da dobije psa.

Susret mladih talenata održat će se u ponedjeljak, 4.2. i utorak 5.2. u 14:00 h. Na Susretu će se predstaviti učenice OŠ Frana Galovića:

LEA BANOŽIĆ, učenica četvrtog razreda
- odlična poznavateljica mačjeg roda, održat će predavanje o svom mačku Bastyju

MARGITA ŠURINA, učenica petog razreda
- strastvena čitateljica, predstavlja slikovnicu "Strava na pidžama partyju"

 
Preuzmi pozivnicu, dijeli i dođi u knjižnicu Dugave! Svojim dolaskom pružite podršku djeci u njihovom kreativnom radu!