PiČi – piši i čitaj

Radionica 31.01.2019. - 26.12.2019. Knjižnica Vladimira Nazora Početak događanja: 18:00
Foto: Robert Ravnić
Na tribini PiČi, u 2017. godini svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu u prijateljskoj atmosferi čitali smo vlastite tekstove te kroz razgovor s gostom-autorom propitivali pitanja književnog stvaranja, kao i načine autorskog samopredstavljanja u javnosti. Gostovali su: Korana Serdarević, Karmela Špoljarić, Ivana Rogar, Jagna Pogačnik, Ana Đokić, Kemal Mujičić Artnam i Božo Dujmović (Naklada Breza).

Tribinu i radionicu za kreativno pisanje i čitanje provodimo u suradnji sa CeKaPe-om.
  
Želite li usavršiti svoju vještinu pisanja? Ili se tek spremate okušati u pisanju? Provjerite kako to radimo na PiČi-ju, radionici kreativnog pisanja i čitanja. Svi su pozvani i dobrodošli, iskusni i neiskusni. Na radionici provodimo vježbe kreativnog pisanja, ciljane i prokušane u Centru za kreativno pisanje koji je već deset godina nezaobilazno mjesto za sve one koji ili tek počinju pisati ili bi htjeli usavršiti svoje pisanje. Radionicu PiČi provodimo u suradnji s CeKaPe-om, svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu.
 
Sljedeći susret: četvrtak, 31.1.2019. u 18 sati
 
Na prvom ovogodišnjem susretu predstavit ćemo autora Stjepana Crnića i njegov novoizašli roman Uskrsni krijes u izdanju CeKaPe-a. Autor je prošlih sezona bio aktivni polaznik radionice PiČi, kao i Centra za kreativno pisanje te će, stoga, govoriti o svom iskustvu pohađanja tih radionica i koliko su mu pomogle da dovrši rukopis i realizira knjigu. Također, provodit ćemo i vježbe kreativnog pisanja.
 

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.