Retrospektiva

Izložba 06.07.2020. - 18.09.2020. Knjižnica Dugave
O ŠKOLI I DOMU 
Učenički dom Škole za primalje u sastavu je Škole od njenog osnutka, 1876. godine. Ove godine proslavili smo 143. godinu postojanja. Škola je promijenila nekoliko lokacija, a od 1971. godine nalazi se u sadašnjoj, namjenski građenoj zgradi u krugu Kliničke bolnice “Sestre milosrdnice”, Vinogradska cesta 29. U domu je smješteno 96 učenica iz raznih krajeva naše države, koje se školuju za primalje asistentice i medicinske sestre općeg smjera.
Osim uobičajenih obveza vezanih uz školske programe, učenice se mogu uključiti u brojne izborne programe u školi i domu. Cilj odgojno-obrazovnog rada u području kreativnosti kao jedna od kompetencija učenica je razvoj svijesti o važnosti stvaralačkog izražavanja ideja, iskustva i emocija...
Tako su tijekom proteklih školskih godina, pa i ove čudnovate 2019./2020. godine, nastajali učenički radovi koji krase domske i školske prostore. Naša postignuća prezentiramo svim učenicama i zaposlenicima Škole uz godišnjice i proslave. Sudjelujemo na županijskim i državnim natjecanjima te postižemo zapažene rezultate.
O IZLOŽBI
Ovogodišnjom 13. izložbom u Knjižnici Dugave, svojim se radovima, nastalih  proteklih godina kroz retrospektivu predstavljaju učenice iz četiri izborna programa:
 „Glagoljaši“ voditeljice Đurđa Arbutina, prof. i Konstantina Božak Mezga, prof.
„Novinarska grupa“ voditeljica Maja Feil Ostojić, prof.
Uradi sam”, voditeljica Saša Lautenbach, prof.;
Likovna grupa”, voditeljica Mina Ruljančić, prof.
Dođite, razgledajte izložbu i veselite se zajedno s nama rezultatima našeg kreativnog zanosa!


 


 

 
 

 

http://ss-primalje-zg.skole.hr/