Zapad na istoku

Predavanje 08.05.2019. | srijeda Knjižnica Špansko-jug Početak događanja: 18:30 Edo Toplak
Zbog čega se Singapur nazivao gradom parkova? Koje su najveće atrakcije i  najprepoznatljvije građevine tog grada? Kako je živjeti u najskupljem gradu na svijetu? Što možemo vidjeti u Maleziji i kako tamo ugodno provesti vrijeme? Na ove i na mnoga druga pitanja, saznat ćemo odgovore na ovom zanimljivom predavanju.

Edo Toplak
Rođen je 1964. g u Zagrebu. Osnovnu i srednju školu pohađao je u Zagrebu gdje je završio i Medicinski fakultet. Radio je u zagrebačkim domovima zdravlja, bolnicama i hitnoj pomoći, Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM), Školi za cestovni promet Zagreb, AKD Mungos... Posljednjih godina zaposlen je u jednoj farmaceutskoj firmi. Putuje iz zadovoljstva i uživa u upoznavanju novih krajeva i ljudi. Bavi se fotografijom i pisanjem kratkih putopisa. Živi u Zagrebu sa suprugom i četvero djece.
Na ovo  putovanje naš gost poveo je svoju kćerku Ivu, koja se kao i obično pokazala kao odličan suputnik. Na putovanju su bili desetak dana i posjetili su sva egzotična, ali i ona suvremenog dizajna i arhitekture impresivna mjesta.