Zvučna terapija gongovima

Predavanje 21.03.2017. | utorak Knjižnica Savica Početak događanja: 18 sati Bernarda Bakula
Bernarda Bakula rođena je 16. veljače 1963. u Posušju u Bosni i Hercegovini. U Zagrebu je diplomirala nastavnički smjer matematike i fizike i radi kao profesorica tih predmeta u Školi za primalje u Zagrebu. Autorica je dvaju udžbenika iz matematike i recenzentica nekoliko drugih udžbenika.

Nakon pet godina vježbanja tai chia, bavila se gaiom (iscjeljujućom energijom) u centru Zlatni lotos u Zagrebu. Sudjelovala je i na radionicama Marka Pogačnika „Liječenje Zemlje, liječenje sebe“, polazila dva stupnja radionica Inka šamanizma, toltečku radionicu s
Ezrom Inal, nekoliko katoličkih karizmatičkih seminara, seminare Tonyja Samare i mnoge druge.

Gongove svira od 2010. godine, učeći od svjetski poznatog majstora – učitelja gonga Dona Conreauxa. Školovala se za zvukoterapeuta u Beču, Veroni, Tomsaniu (Rumunjska), Porabki (Poljska), Faru (Portugal) te Hrvatskoj i Sloveniji na 12 seminara Gong Master Traininga. Sudjelovala je u dvije karavane mira kroz Sloveniju, Hrvatsku te Bosnu i Hercegovinu. Suradnica je Centra Skupovi i vodi Zvučnu terapiju gongovima.

Organizira brojne koncerte i zvukoterapije, sudjeluje na mnogim domaćim i međunarodnim gong skupovima. Voli prirodu, pokret i ples, glazbu i umjetnost općenito. Rođena u katoličkoj vjeroispovijesti, zalaže se za ekumenizam.
Poziva sve ljude istovremeno otvorene za drevno i novo da hrabro krenu u susret sa samima sobom i tako podižu svoje i planetarne vibracije.