Aktivnosti
ČITATELJSKI KLUB ZA MLADE 

Čitateljski klub za mlade sastaje se jednom mjesečno, na sastanku kluba razgovaramo o knjizi koju smo taj mjesec čitali. Saznajte što drugi misle o onome što ste čitali i podjelite s njima svoje doživljaje.
Ako želite sudjelovati javite nam se na: knjiznica.dubec@kgz.hr.
 

LIKOVNE RADIONICE

Likovne radionice za djecu održavaju se svakoga četvrtka od 10 do 11 sati. 
 

ČITATELJSKI KLUB
 
Čitateljski klub Knjižnice Dubec jedan je iz mreže čitateljskih klubova koji se pod zajedničkim nazivom ČITAFORA sastaju u četiri knjižnice na području Sesveta: Knjižnici Sesvete, Knjižnici Jelkovec, Knjižnici Selčina i Knjižnici Dubec. Čitateljski klub se sastaje jednom mjesečno, na sastanku kluba razgovaramo o knjizi koju smo taj mjesec čitali. Saznajte što drugi misle o onome što ste čitali i recite nam što Vi mislite. 
 
 
Ako želite sudjelovati javite nam se na: knjiznica.dubec@kgz.hr.
 
 

RADIONICE INFORMACIJSKE PISMENOSTI
 
Radionica informacijskog i  informatičkog opismenjavanja osoba treće životne dobi održava se ponedjeljkom od 14:30 ili prema dogovoru s korisnicima. Radionice su individualne. Zainteresirane korisnike molimo da najave svoj dolazak na radionicu na adresu elektroničke pošte knjiznica.dubec@kgz.hr ili broj telefona 01/ 2922 208. Radionica je dio projekta Knjižnica grada Zagreba pod nazivom 65 plus.

 
SLIKOSAT

Likovne radionice za odrasle održavaju se druge subote u mjesecu od 10 do 11 sati. Na radionicama koristimo različite likovne tehnike i materijale. Zainteresirane korisnike molimo da najave svoj dolazak na radionicu na adresu elektroničke pošte knjiznica.dubec@kgz.hr ili broj telefona 01/ 2922 208. Radionica je dio projekta Knjižnica grada Zagreba pod nazivom 65 plus.

 
 

Projekt 65 plus sufinanciran je sredstvima Grada Zagreba.