Glazbene čarapice

Mjesec hrvatske knjige 17.10.2019. | četvrtak Knjižnica Voltino Početak događanja: 10 sati Odjel za djecu i mladež Nina Vađić i Ana Kadoić
Priču o glazbi, prijateljstvu i upornosti učenicima 3.b razreda OŠ Voltino predstavit će književnica Nina Vađić i ilustratorica Ana Kadoić.

Nina Vađić rođena je 1973.godine u Zagrebu gdje je završila srednju glazbenu školu. Na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Odsjek u Petrinji) 2003. godine diplomirala je Rani i predškolski odgoj i obrazovanje.Od 1999. godine voditeljica je glazbenih igraonica i glazbene poduke za djecu i mlade u glazbenoj školi "Sretno srce". Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja, a uspješno surađuje s ilustratoricom Anom Kadoić.

Ana Kadoić rođena je 1974. u Zagrebu. Diplomirala je 1999. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, nastavnički odjel, smjer grafika. 2001. odlazi na poslijediplomski studij na Rijksakademie van Beeldende Kunsten u Amsterdam, u trajanju od dvije godine. Iste godine nominirana je za Uriot Prize na toj instituciji. Bavi se crtežom, instalacijom i multimedijskom umjetnošću, te izlaže na brojnim samostalnim i skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, te je dobitnica brojnih nagrada i priznanja.

Arhiva