Druženje uz meditativne zvuke i malo poezije

Performans 14.07.2022. | četvrtak Knjižnica Voltino Početak događanja: 18:30 Terasa Zvjezdana Horvatić i Branko Ogorelec
Unsplash.com
Ljeto u knjižnici donosi opuštanje uz pjesničko-glazbenu večer u četvrtak, 14.7. u 18.30 na terasi knjižnice. Zvjezdana Horvatić, autorica izložbe "Umjetnost kroz spoj ilustracija i malih kiparskih radova" trenutno postavljene u knjižnici, čitat će autorsku poeziju a glazbenu pratnju uz meditativne zvuke zagdrum instrumenta interpretirat će Branko Ogorelec.

Zvjezdana Horvatić rođena je i živi u Zagrebu, gdje je završila Učiteljski fakultet. Svoj kreativan duh, uz crtanje ilustracija, usmjerila je i na izradu malih kiparskih skulptura od gline. Usavršavala se kroz razne radionice crtanja, slikanja i kiparenja u Školi crtanja i slikanja “Atelier Sellier“ u Zagrebu. Motivi su različiti – autorica voli slobodu izražavanja, te smatra da svako umjetničko djelo ima svoj individualni karakter. U svom kreativnom radu spaja umjetnost i znanja koje je usvojila kroz edukaciju za ekspresivnu art terapiju.
Do sada je izlagala u  Knjižnici Staglišće, Knjižnici Vladimir Nazor, Knjižnici Kustošija, te u Općinskoj knjižnici i čitaonici Bedekovčina.

Branko Ogorelec je certificirani Shiatsu praktičar, te Reiki majstor i učitelj. Vodi meditacije i lagane antistres vježbe. Svira tongue drum instrumente, gong i gitaru. Voli stvarati glazbu jer glazbom donosimo više svjetlosti u živote.